Blog

בצק לפסטה טריה מתכון של אייל הררי

בצק לפסטה טריה מתכון של אייל הררי

בצק לפסטה טריה מתכון של אייל הררי

מצרכים להכנת פסטה טריה
300 גרם קמח מנופה
3 ביצים

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את הקמח ויוצרים גומה.
2. שופכים למרכז הגומה את הביצים.
3. מתחילים לערבב באמצעות המזלג כפי שהוצג בסרטון.
4. כאשר הבצק מתחיל להתחבר, לשים ביד עד לקבלת בצק אחיד.
5. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה על מנת שהגלוטן יתחיל לעבוד.
6. מחלקים את הבצק בצורה שווה ומתחילים לרדד את החתיכות במכונת הפסטה, מתחילים בעובי 0 (או בעובי הרחב ביותר במידה וזה מסומן אחרת אצלכם במכונה). וחוזרים על הפעולה 5-6 פעמים.
7. עוברים לעובי 1 ומרדדים פעם אחת בלבד וחוזרים על הפעולה במספר 2 וממשיכים עד מספר 6.
8. לאחר שהגענו למספר 6, חותכים לצורה הרצויה (פטוציני,ספגטי) ושמים לייבוש על מייבש פסטה או שמניחים על סדין ומשאירים לייבוש.

את הפסטה הטריה ניתן לשמור במקפיא במיכל סגור.
יש אפשרות לא לייבש את הפסטה ופשוט להכניס ישר להקפאה.

מבשלים את הפסטה בדיוק כמו פסטה רגילה. מתכון לפטוציני יעלה בהמשך
רוצים לרכוש את מכונת הפסטה,חייגו עכשיו לטלפון : 052-787-6868

למתכונים נוספים של תוספות לחצו על הקישור: תוספות מתכונים

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
בצק לפסטה טריה מתכון
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!