Blog

חמין מקרוני ועוף של ירון ידעי

חמין מקרוני ועוף של ירון ידעי

חמין מקרוני ועוף של ירון ידעי

מרכיבים
2 חבילות פסטה מכל סוג
6 חלקי עוף
4-5 תפוחי אדמה קלופים
פרוסים ל1 ס"מ
2 בצלים חתוכים גס
כוס ממי הבישול של הפסטה
כוס שמן
2 כפיות פפריקה
2 כפות מלח
כפית וחצי פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות




.

אופן הכנה

מבשלים את הפסטה עם הרבה מים ומלח כ- 4-5 דקות חצי בישול (שישאר נגיס),
מסננים ושוטפים מתחת לברז עד שמתקרר. מסננים ומייבשים.
בסיר רחב וגבוה מחממים
1/4 כוס שמן ומטגנים את העוף מ2 צדדיו, מוציאים ומניחים בצד.
ממשיכים לטגן את הבצל עד לשקיפות ומוציאים החוצה .
מכבים את האש.
בקערה נפרדת מערבבים
3/4 כוס שמן שנשאר ,פפריקה, מלח, פלפל, רסק עגבניות.
ומוסיפים את הפסטה ,
מערבבים טוב שכל הפסטה תקבל את התבלינים ומתחילים לבנות את הסיר, בתחתית מניחים עיגול נייר אפייה משומן,
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחידה מפזרים מעט מלח, וממשיכים עם העוף והבצל מטוגן, מוסיפים חצי מכמות הפסטה ומניחים ביצים ואת שאר הפסטה , מהדקים בזהירות ומוזגים את הכוס ממי הבישול ,מכסים עם נייר אפייה עגול ומכסים את כל הסיר במכסה תואם.
מרתיחים כ-10 דקות .
מכניסים לתנור ל 180 מעלות
שעה , ואז מורידים ל140 מעלות לעוד שעתיים לפחות .
או לחילופין לאחר רתיחה מעבירים לפלטה למשך הלילה.
בתום הבישול מסירים את המכסים והופכים על מגש גדול בזהירות .
בהצלחה .
שלכם ירון ידעי מבשל לכם.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
חמין מקרוני ועוף
Published On
ציון ממוצע
2.51star1star1stargraygray Based on 3 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!