Blog

לביבות ירק בתנור מתכון של תומר תומס

לביבות ירק בתנור מתכון של תומר תומס

לביבות ירק בתנור מתכון של תומר תומס – בערך 12 יחידות

(מתאים לתשעה באב)

המצרכים
2 תפו"א אדמה בינוניים
1 בצל
1 ביצה
רבע חבילת פטרוזיליה
2 כפות פירורי לחם ללא גלוטן/ ניתן להשתמש בפירורי לחם רגילים
1 כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית גדושה של מרק עוף/מלח
2 כפות שמן זית



אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל במגרדת על הצד העבה לתוך קערה. קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לתערובת. סוחטים היטב את התערובת להוציא כמה שיותר מים על מנת שהלביבות לא יתפרקו . להוסיף לקערה את התבלינים, פירורי לחם ולערבב. להוסיף שמן. לחמם תנור ל180 מעלות. בתבנית עם נייר אפייה להכין לביבות עגולות ומעט שטוחות. לרסס מעט שמן מעל הלביבות ולהכניס לנור ל20 דק בערך או עד השחמה.
בתיאבון.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
לביבות ירק מתכון
Published On
ציון ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!