Blog

מתכון לפיתה ערבית

מתכון לפיתה ערבית

מתכון:
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים
3 כוסות מים




אופן הכנה:
1.מערבבים את כל המוצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
3. לאחר תפיחה מחלקים ל-17 חלקים שווים.
4. מרדדים לצורה של פיתה ומשאירים לתפיחה כמה דקות.
5. אופים בתנור בחום של 220 מעלות על רשת בחלק העליון עד להשחמה או שמים בטאבון למי שיש.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מתכון לפיתה ערבית
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!