מתכון לפיתה ביתית

מתכון לפיתה ערבית

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין לחם ביתי

מתכון:
1 ק"ג קמח
1 כפית מלח
1 כף שמרים
3 כוסות מים

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין רוטב ויניגרט כמו במסעדות

אופן הכנה:
1.מערבבים את כל המוצרים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
3. לאחר תפיחה מחלקים ל-17 חלקים שווים.
4. מרדדים לצורה של פיתה ומשאירים לתפיחה כמה דקות.
5. אופים בתנור בחום של 220 מעלות על רשת בחלק העליון עד להשחמה או שמים בטאבון למי שיש.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
מתכון לפיתה ערבית
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *