נוטלה ביתית מתכון

נוטלה ביתית מתכון של תומר תומס כולל סרטון הכנה

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין לחם ביתי

נוטלה ביתית מתכון של תומר תומס כולל סרטון הכנה

מצרכים להכנת נוטלה ביתית
500 גרם אגוזי לוז טבעיים, עם הקליפה (לא קלויים)
חצי כוס (חד פעמית) קקאו
כוס (חד פעמית )כוס סוכר
חצי כוס (חד פעמית ) שמן קנולה
שקית סוכר וניל

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין רוטב ויניגרט כמו במסעדות

אופן הכנה:
1. שמים בתבנית את האגוזים וקולים במשך 12 דקות בחום של 180 מעלות עד להשחמה כפי שהוצג בסרטון.
2. מעבירים את האגוזים למגבת ומקלפים כפי שהוצג בסרטון.
3. שמים את האגוזים במעבד מזון וטוחנים.
4. במהלך הטחינה במעבד מזון,מוסיפים את הסוכר ( ניתן להחליף את הסוכר בסילאן ) כמוכן מוסיפים את הסוכר וניל.
5. לאחר טחינה במעבד המזון, מוסיפים את הקקאו ואת השמן קנולה, וממשיכים לטחון,אם הנוטלה קשה מדיי,ניתן להוסיף מעט שמן.
6. לאחר טחינה, התערובת אמורה להיות נוזלית ואז מכניסים למקרר.
7.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
נוטלה ביתית מתכון
Published On
ציון ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *