ניוקי ברוטב חמאת שרי

ניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן

שתפו אם אהבתם

תבנית סיליקון מדהימה לאפיית עוגות


תבנית סילקון מדהימה לאפיית עוגות החל מ - 9.50 ₪ ליחידה , משלוח חינם
להזמנות יש ללחוץ כאן
מלאי התבניות מוגבל.

ניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן מתכון של מיקי סוויסה


מצרכים לניוקי ברוטב חמאת שרי,בזיליקום ופרמזן:
1 ק"ג ניוקי תפוח אדמה או טריקולור( במתכון זה השתמשתי בניוקי טרי קולור של חברת "רביולון" )
50 גרם פרמזן מגורד
חופן עלי בזיליקום קצוצים
200 גרם חמאה(לפי המתכון המקורי משתמשים ב-200 גרם, להערכתי 50 גרם יספיקו או אפילו להחליף בשמן זית)
200 גרם שרי חצויות (בערך 10-13 יחידות)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס



אופן הכנה:
1. מרתיחים מים עם מעט מלח.
2. כאשר המים מבעבעים שופכים את הניוקי ומבשלים עד שהניוקי צפים למעלה ואז מעבירים למסננת.
3. מתחילים בהכנת הרוטב: ממיסים במחבת את החמאה או שמן זית.
4. מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים במשך דקה.
5. מוסיפים למחבת את הניוקי המבושלים שסיננו ומקפיצים כדקה.
6. מוסיפים למחבת את הבזיליקום וממשיכים להקפיץ.
7. מעבירים לצלחת מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים בעלי בזיליקום

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
ניוקי ברוטב חמאת שרי
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
שתפו אם אהבתם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *