סלמון כבוש - גרבלקס

סלמון כבוש (גרבלקס) של תומר תומס

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין לחם ביתי

סלמון כבוש (גרבלקס) של תומר תומס

מצרכים:
כוס חד פעמית של סוכר
כוס חד פעמית של מלח
קצוות של פילה סלמון
1 בצל (לא חובה)
צרור כוסברה

צפו בסרטון שמסביר כיצד להכין רוטב ויניגרט כמו במסעדות




.
אופן הכנה:
1. חותכים את הקצוות של פילה הסלמון.
2. מערבבים את המלח והסוכר ביחד בתוך קערה.
3. קוצצים את הבצל ואת הכוסברה.
4. שמים את הסלמון עם הצד של עור על ניילון נצמד,כמו שהודגם בסרטון ומפזרים מעל הסלמון את המלח והסוכר.
5. מעל תערובת המלח והסוכר מפזרים את הכוסברה והבצל וסוגרים היטב עם הניילון נצמד ומכניסים למקרר ל – 12-24 שעות במקרר.
6. לאחר שהיה במקרר מוציאים מהמקרר ומנקים בעזרת נייר את הכוסברה המלח הסוכר והבצל..
7. חותכים לרצועות דקות ומגישים, ניתן לאכול על לחם או בייגל עם גבינת שמנת

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
סלמון כבוש (גרבלקס)
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *