Blog

עוגיות ריפעת מתוקות מתכון של תומר תומס

עוגיות ריפעת מתוקות מתכון של תומר תומס

עוגיות ריפעת מתוקות מתכון של תומר תומס

מצרכים להכנת עוגיות ריפעת מתוקות:
בכל פעם שמופיעה כוס במתכון הכוונה לכוס חד פעמי של שתיה חמה.
500 גרם קמח לבן ( 4 כוסות)
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס שומשום
חצי כוס תבלין אניס (לא חובה אבל מוסיף המון לעוגיות)
1 ביצה לארג'
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל

אופן הכנה:
1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד (ניתן לעשות את זה או ידנית או במיקסר)
2. מכסים את הבצק ונותנים לו לנוח 15-20 דקות ובינתיים מדליקים את התנור על 180 מעלות.
3. מחלקים את הבצק ל-2
4. על נייר עבודה מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מ"מ.
5. מיישרים ויוצרים מלבן אחיד מהבצק המרודד.
6. חותכים את הבצק לקוביות שוות כפי שהוצג בסרטון.
7. שמים את העוגיות עם נייר האפייה בתבנית,מחוררים את העוגיות עם מזלג ואופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה (בין 20-25 דקות).
8. מוציאים ומגישים.

חשוב מאוד לרדד את הבצק לעובי דק ,רק במצב שהבצק דק העוגיות יהיו קריספיות.
באמצע האפייה יש לסובב את התבנית על מנת ליצור אפייה אחידה.

למתכוני עוגיות נוספים לחצו על הקישור: עוגיות מתכונים

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
ריפעת עוגיות מתוקות
Published On
ציון ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!