פידה טורקית עם גבינה

פידה טורקית עם גבינה מתכון

שתפו אם אהבתם

תבנית סיליקון מדהימה לאפיית עוגות


תבנית סילקון מדהימה לאפיית עוגות החל מ - 9.50 ₪ ליחידה , משלוח חינם
להזמנות יש ללחוץ כאן
מלאי התבניות מוגבל.

פידה טורקית עם גבינה מתכון


מצרכים פידה טורקית
לבצק:
2 כוסות קמח ( 250 גרם )
1 כפית מלח
1 כפית שמרים יבשים
1 כף שמן
חצי כוס ועוד 2 כפות של מים פושרים

למילוי:
גבינת מוצרלה מגורדת ( ניתן להוסיף גבינה בולגרית מגורדת או גבינת צ'דר)
מלח
פפריקה
פלפל
עשבי תיבול ( אורגנו,בזיליקום,טימין)

להברשה:
שמן
חלמון או חמאה מומסת



אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הקמח והמלח.
2. מוסיפים לקמח את השמרים היבשים.
3. מוסיפים את השמן.
4. מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, במידה והבצק יבש,ניתן להוסיף מים פושרים.
5. לשים את הבצק במשך 5 דקות או עד שהוא חלק.
6. שמים את הבצק בקערה גדולה,ומצפים במעט שמן.
7. מכסים את הבצק ומתפיחים במשך שעה.
8. לאחר שעה של התפחה,מוציאים את הבצק לשים מעט ומחלקים ל-2 חלקים גדולים או ל-4 קטנים ( תלוי בגודל של הפידה שאתם רוצים)
9. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לצורה אובלית
10. מברישים כל פידה עם שמן.
11. מקפלים את שולי הבצק עד שיוצרים צורה של סירה.
12. מברישים את שולי הפידה עם חלמון או שמן או חמאה מומסת(לפי ההעדפה האישית שלכם)
13. שמים במרכז הפידה, מוצרלה מגורדת או שילוב של מוצרלה עם בולגרית או גבינת צ'דר.
14. מתבלים במלח ,פלפל ופפריקה או בתערובת של עשבי תיבול.
15. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 225 מעלות למשך 15-20 דקות,ניתן לדעת שזה מוכן כאשר הגבינה משחימה ומבעבעת)
16. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
פידה טורקית עם גבינה
Published On
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)
שתפו אם אהבתם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *