Blog

קובה סלק מתכון של לי אבוטבול

קובה סלק מתכון של לי אבוטבול

קובה סלק מתכון של לי אבוטבול

למעטפת –
3 כוסות סולת
1 כוס מים
שליש כוס שמן
מעט מלח
פלפל .

למילוי:
חצי קילו בשר טחון
ביצה
צרור כוסברה
בצל קצוץ
פלפל
מלח
כמון
פפריקה
אבקת מרק
כורכום.
למרק:
בצל חתוך גס
. כרפס חתוך גס .
סלק חתוך לפרוסות



אופן ההכנה :
1. יוצרים בצק מתערובת הסולת , יוצרים כדורי פינג פונג פותחים אותם וממלאים בתערובת הבשר .
2. את הסלק למרק אנחנו שולקים עם הקליפה 40 דקות ולאחר מכן מקלפים וחותכים שמים בסיר עם הבצל והכרפס ומטגנים 5 דקות .
3. לאחר מכן מוסיפים את המים של השליקה של הסלק לתוך הסיר ומוסיפים עוד מים עד לגובה הרצוי .
4. לאחר רתיחה מוסיפים אבקת מרק עוף ,מלח ,פלפל מעט לימון ומעט סוכר .
5. כאשר הכל רתח , לאחר 20 דקות אנחנו מכניסים את הכדורים שהכנו לסיר מכסים למשך 20-25 דקות עד שהכדורים צפים וזה מוכן.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קובה סלק מתכון
Published On
ציון ממוצע
2.51star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!