רביולי בטטה ברוטב רוזה

רביולי בטטה ברוטב רוזה

שתפו אם אהבתם

תבנית סיליקון מדהימה לאפיית עוגות


תבנית סילקון מדהימה לאפיית עוגות החל מ - 9.50 ₪ ליחידה , משלוח חינם
להזמנות יש ללחוץ כאן
מלאי התבניות מוגבל.

רביולי בטטה ברוטב רוזה

מצרכים לרביולי בטטה ברוטב רוזה:
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
קורט מלח
פלפל לפי טעם
2 גבעולי טימין טרי
25 גרם חמאה
חופן עגבניות שרי
חצי מיכל שמנת מתוקה
מעט שמן זית
פחית רוטב עגבניות חתוך דק ( פולפה )
רביולי בטטה (במתכון זה משתמשים ברביולי טרי של חברת "רביולון" )



אופן הכנה:
1. מרתיחים מים ומוסיפים מעט מלח למים.
2. כאשר המים מבעבעים,שופכים את הרביולי בטטה לתוך המים ומבשלים עד שהרביולי צפים.
3. מסננים את הרביולי ושמים בצד.
4. מתחילים בהכנת הרוטב: שמים במחבת את השמן זית והחמאה.
5. מוסיפים את הבצל מטגנים קלות ומוסיפים שיני שום הקצוצות ומטגנים כדקה נוספת.
6. מוסיפים למחבת את רוטב העגבניות ומערבבים.
7. מוסיפים את המלח,הפלפל ואת הטימין לרוטב ומערבבים.
8. מוסיפים את עגבניות שרי לרוטב וממשיכים לערבב.
9. מוסיפים את השמנת מתוקה למחבת ומערבבים.
10. מוסיפים את הרביולי בטטה שבישלנו ומקפיצים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך ונספג ברביולי.
11. מעבירים לצלחות ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
רביולי בטטה ברוטב רוזה
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
שתפו אם אהבתם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *