שיפודי חזה עוף בטריאקי

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי כולל סרטון

שתפו אם אהבתם

חותך סלט ב-60 שניות


המכשיר שכבש את העולם.
חיתוך סלט מעולם לא היה קל יותר.
קערה מיוחדת לשטיפת הירקות לפני החיתוך.
כך תהנו מסלט טרי בכל יום לא מאמץ.
קל לניקוי ונוח לשימוש.
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.
עלות : ₪49
דמי משלוח: ₪15
זמן אספקה : עד 30 ימים
להזמנות לחצו על כפתור קנה עכשיו
לבירורים חייגו עכשיו : 052-8234627

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי

מצרכים שיפודי חזה עוף בטריאקי :
1 קג' חזה עוף/פרגיות
חצי כוס סילאן
חצי כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס טריאקי
4 כפות שמן סויה
2 שיני שום קצוצות
שיפודי עץ.



אופן ההכנה של שיפודי העוף ברוטב טריאקי:

1. לחתוך את העוף לקוביות.
2. לערבב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
3. להוסיף את חזה העוף למרינדה.
4. להניח במקרר לספיגת טעמים מינימום חצי שעה .
5. לשפד בשיפודי עץ לא להעמיס. ולשמור את המרינדה שנותרה להברשה על השיפודים במהלך הצלייה
6. לחמם מחבת פסים משומנת . או תנור במצב גריל.
7. לצרוב את השיפודים מכל צד למשך 2 דקות
8. מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה .

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
שיפודי חזה עוף בטריאקי
Published On
ציון ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)
שתפו אם אהבתם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *