חיפוש

גוזגוזה מתכון של תומר תומס

גוזגוזה מתכון
גוזגוזה מתכון קל ופשוט של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

גוזגוזה מתכון של תומר תומס

מצרכים:

למילוי הבשר:
4 בצלים
700 גרם בשר מספר 2 חתוך עם סכין לחתיכות קטנות
150 גרם שומן כבש חתוך לחתיכות קטנות.
כמון שלם
כמון טחון
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית
לבצק והקישוט:
4 כפות מיונז
2 חלמונים
קצח + שומשום מעורבבים לקישוט
1 ק"ג קמח תופח
2 כוסות מים+ רבע כוס מים

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הקמח,מוסיפים את המיונז,חצי כף מלח,2 כוסות מים, לשים לבצק אחיד,מכסים ומשאירים בצד 15 דקות.
2. שמים את הבשר בקערה ,חותכים את שומן הכבש לחתיכות קטנות,קוצצים את הבצלים דק ומוסיפים את הבצל לבשר עם השומן כבש.
3. מוסיפים את השמן זית לקערת הבשר,חצי כף מלח, חצי כף פלפל שחור,חצי כף כמון טחון וכף גרעיני כמון שלמים ומערבבים לתערובת אחידה.
4. שמים את מילוי של הבשר בצד.
5. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומרדדים כל חלק של בצק לעובי של חצי סנטימטר.
6. קורצים מכל חלק חלק 2 עיגולים בגודל הרצוי.
7. שמים בנדיבות ממילוי הבשר במרכז הבצק ומקפלים וסוגרים את הבצק כפי שהודגם בסרטון (מעין אוזן המן) ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
8. מורחים את הבצק עם החלמון, מפזרים מעל את השומשום והקצח ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל-40 דקות.
9. לאחר 40 דקות מוציאים מהתנור ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות