חיפוש

פנה קוטה תותים מתכון

מתכון פנה קוטה תותים
מתכון קל וטעים לפנה קוטה תותים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פנה קוטה תותים מתכון


מצרכים:
1/2 כף אבקת ג'לטין
2 כפות מים קרים
200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.
200 מ"ל חלב
רבע כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
450 גרם תותים טריים
1/3 כוס סוכר
2 כפות מים

אופן הכנה:
1. מוסיפים לאבקת הג'לטין את המים הקרים ומשרים למשך 5 דקות.
2. בסיר שמים את השמנת מתוקה,החלב ורבע כוס סוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס (לא להגיע למצב של רתיחה), מסירים מהאש ומוסיפים תמצית וניל ומערבבים היטב.
3. שמים את תערובת החלב בצד להתקרר למשך 5 דקות לפני שמוסיפים את הג'לטין.
4. לאחר שהתערובת התקררה,מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב.
5. מוזגים לכוסות (150 מ"ל) ומעבירים לקירור למינימום 4 שעות אך רצוי להשאיר את זה כל הלילה במקרר.
6. חותכים את התותים שמים בסיר, מוסיפים 1/3 כוס סוכר ו 2 כפות מים ומבשלים עד לרתיחה ראשונית ומסירים מיד מהאש.
7. בעזרת מוט בלנדר ידני טוחנים את התותים למחית.
8. מעבירים את המחית דרך מסננת,מכסים ומשאירים עד שזה מגיע לטמפרטורת החדר ואז מעבירים לקירור.
9. מוזגים את מחית התותים לתוך הכוסות עם הפנה קוטה, מקררים ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות