חיפוש

רולדת בשר בתנור מתכון של תומר תומס

רולדת בשר בתנור
רולדת בשר בתנור מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

רולדת בשר בתנור מתכון של תומר תומס

1 ק"ג בשר בקר טחון טרי
6 ביצים קשות
חצי קילו בשר עוף טחון
בצל קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות חרדל דיזון(לא חובה)
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפיות צנוברים
ביצה טריה
חצי כפית ראס אל חנות
2 כפות תערובת עשבי תיבול ( לא חובה)

.

הוראות הכנה:
1. מתחילים ביצירת המעטפת: בקערה שמים את הבשר הטחון, מוסיפים לו את הביצה הטריה,חצי כפית פלפל שחור,חצי כפית מלח,חרדל דיזון ומערבבים היטב ושמים בצד.
2. מתחילים בהכנת המלית: בקערה שמים את הבשר עוף טחון,בצל קצוץ,פטרוזיליה קצוצה,חצי כפית פלפל שחור,חצי כפית מלח,צנוברים,ראס אל חנות,תערובת עשבי תיבול ומערבבים היטב.
3. לוקחים שקית קוקי ומהצד פותחים אותה.
4. פורסים את השקית קוקי ושמים מעל את המעטפת של הבשר ומשטחים לאורך השקית בערך לעובי של סנטימטר כפי שהוצג בסרטון,
5. מעל המעטפת שמים את המילוי ונסדר לאורך במרכז המעטפת ומעל שמים את הביצים הקשות כפי שהוצג בסרטון, ניתן לפזר פלפל שחור מעל.
6. מתחילים לגלגל את שקית הקוקי עם הרולדה כמו סוכריה ולסגור את הצדדים.
7. שמים על הצד של הסגירה.
8. לוקחים שקית קוקי נוספת ומכניסים לתוכה את הרולדה וסוגרים היטב.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-60 דקות.
10. לאחר חצי שעה בתנור, מוציאים את הרולדה,שמים על רשת ובעזרת מחט מחוררים על מנת להוציא נוזלים.
11. מכניסים לחצי שעה נוספת בתנור.
12. מוציאים מהתנור,מסירים את שקיות הקוקי, מברישים בעשבי תיבול מעורבבים עם שמן זית ומכניסים ל-10 דקות נוספות בתנור להשחמה.
13. מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר 10 דקות ,פרוסים ומגישים.

בהצלחה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

2 תגובות

    1. הבשר היה במידה האהובה על תומס, תוכלי להוסיף עוד כמה דקות במידה ואת אוהבת את זה במידה אחרת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות