מרק גריסים של תומר תומס

שתפו אם אהבתם

חותך סלט ב-60 שניות


המכשיר שכבש את העולם.
חיתוך סלט מעולם לא היה קל יותר.
קערה מיוחדת לשטיפת הירקות לפני החיתוך.
כך תהנו מסלט טרי בכל יום לא מאמץ.
קל לניקוי ונוח לשימוש.
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.
עלות : ₪49
דמי משלוח: ₪15
זמן אספקה : עד 30 ימים
להזמנות לחצו על כפתור קנה עכשיו
לבירורים חייגו עכשיו : 052-8234627

מרק גריסים של תומר תומס


מצרכים מרק גריסים :
500 גרם גריסי פנינה שטופים ללא השריה
3-4 שיני שום
מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות מרק עוף (לא חובה)
2 גבעולי סלרי
1 בצל בינוני
1 עגבניה בינונית
1 תפוח אדמה גדול
1 גזר גדול
רבע כוס שמן
2 ליטר מים חמים



אופן הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר, בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות.
2. שמים את הבצל בסיר עם השמן ומטגנים עד למצב שהבצל שקוף.
3. חותכים את הגזר,התפוח אדמה,סלרי לקוביות ומוסיפים לסיר לאחר שהבצל נהיה שקוף. כמוכן גם את העגבניה חותכים לקוביות ושמים בצד.
4. מטגנים את הירקות ומערבבים, מגרדים את השום ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים את גריסי הפנינה לסיר ומערבבים, מוסיפים את המרק עוף(לא חובה ) ,פלפל שחור ואת קוביות העגבניה ומערבבים היטב.
6. מוסיפים 2 ליטר מים חמים,מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40-50 דקות עם מכסה מעט פתוח על להבה בינונית.
7. לאחר 20 דקות בודקים את מצב הנוזלים, אם צריך להוסיף עוד חצי ליטר מים חמים .
8. לאחר 40 דקות מאז הרתיחה,בודקים את המרק ואת הטעמים ,מקשטים בפטרוזיליה ואפשר לשים מיץ לימון טרי מלמעלה ומגישים.

שתפו אם אהבתם

רייבה עוגיות חול מתכון של תומר תומס

שתפו אם אהבתם

רייבה עוגיות מרוקאיות


מצרכים:
1 ק"ג קמח
200 גרם אבקת סוכר
3 כוסות שמן קנולה



אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הקמח.
2. מוסיפים את אבקת הסוכר והשמן ומערבבים היטב.
3. יוצרים כדורים הגודל של כדור פינג פונג,משטחים ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם מרווחים.
4.שמים שקד במרכז העוגיה.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש על טובו בחום של 170 מעלות.
6. אופים 15-20 דקות עד להזהבה.
7. משאירים את העוגיות להתקרר ומגישים.

שתפו אם אהבתם

עוגיות טחינה מתכון

שתפו אם אהבתם

עוגיות טחינה מתכון




המצרכים:

1 כוס טחינה גולמית.
כוס וחצי קמח.
3/4 כוס סוכר.
1 שקית אבקת אפיה.
50 גרם חמאה מומסת.




אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה לבצק אחיד.
2. לוקחים חתיכת בצק ויוצרים כדורים בגודל אחיד.
3. כאשר כל הכדורים מוכנים , מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומשטחים את הכדורים טיפה.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 15 דקות עד שהעוגיות משחימות.
5. מוציאים את העוגיות ומצננים ,ושומרים את העוגיות במיכל אטום על מנת שהעוגיות לא יצברו לחות.

קרדיט מתכון :lovebake4u

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

שתפו אם אהבתם

סלט חצילים עם גמבות חריף פיקנטי של זקלין פדלון

שתפו אם אהבתם

סלט חצילים עם גמבות חריף פיקנטי

מצרכים הדרושים
1 חציל חתוך לקוביות קטנות
1 גמבה אדומה לקוביות
1 גמבה ירוקה לקוביות
2 בצלים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
1 כך שטוחה פפריקה מתוקה
1 כך שטוחה פפריקה חריפה גרוסה
1 כף שטוחה כורכום
1 כף שטוחה כמון
רבע כף פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
1 כף דבש
1/2:כוס חומץ
1כוס מים
כוס כוסברה קצוצה




אופן ההכנה
1) מטגנים את החציל עד להזהבה

2)מוציאים עם מסננת ושמים אותו בסיר

3) מטגנים את שני סוגי הגמבות יחד עם פלפל החריף עד להזהבה וגם אותם שמים לסיר

4) מטגנים את הבצל עד להזהבה וגם אותו מכניסים לסיר

5) מוסיפים את את העגבניות תבלינים שום דבש חומץ ומים ומבשלים כ 30 דק⏲ על אש נמוכה

6) אחרי חצי שעה מכניסים את פלפל השחור גרוס וכוסברה ושוב עוד בישול של רבע שעה

שתפו אם אהבתם