פסטו מתכון מושלם וקל להכנה

שתפו אם אהבתם

פסטו מתכון מושלם וקל להכנה

מצרכים למתכון פסטו
2 כוסות של עלי בזיליקום
1/2 כוס גבינת פרמזן
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס צנוברים
3 שיני שום קצוצות
1/4 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור



אופן הכנה:
1. במעבד מזון שמים את עלי הבזילקום ואת הצנורים ומפעילים בפולסים.
2. מוסיפים לקערת מעבד המזון את שיני השום הקצוצות וגבינת הפרמזן וממשיכים בפולסים.
3. בעזרת כף מגומי מגרדים את קצוות קערת המעבד מזון.
4. בזילוף איטי מוסיפים את שמן הזית לקערת מעבד המזון בזמן שהוא עובד כפי שהודגם בסרטון.
5. מדי פעם לעצור את הזילוף ועבודת מעבד המזון על מנת לגרד בעזרת כף גומי את קצוות הקערה.
6. כאשר כל שמן הזית נטמע ויש לנו תערובת אחידה,מפסיקים את פעולת מעבד המזון ומעבירים לקערה.
7. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב

ניתן להשתמש כרוטב לפסטה,או לפזר מעל תפוחי אדמה בתנור או בתור ממרח על לחם.
קרדיט מתכון ותמונה: Simply Recipes

שתפו אם אהבתם