מופלטה מתכון קל

שתפו אם אהבתם

חותך סלט ב-60 שניות


המכשיר שכבש את העולם.
חיתוך סלט מעולם לא היה קל יותר.
קערה מיוחדת לשטיפת הירקות לפני החיתוך.
כך תהנו מסלט טרי בכל יום לא מאמץ.
קל לניקוי ונוח לשימוש.
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.
עלות : ₪49
דמי משלוח: ₪15
זמן אספקה : עד 30 ימים
להזמנות לחצו על כפתור קנה עכשיו
לבירורים חייגו עכשיו : 052-8234627

מצרכים להכנת מופלטה:


1/2 קילו קמח
3/4 כף שמרים יבשים
3/4 כף סוכר
1/2 כף מלח
25 גרם חמאה/ נטורינה רכה
2-2.25 כוסות מים
3/4 כוס שמן למנוחה של כדורי הבצק



שמים את חומרי הבצק היבשים בקערה ושופכים מים בהדרגה (2-2.25 כוסות) תוך כדי לישה עד לקבלת בצק נעים ונוח לעבודה.
שופכים את השמן לתבנית, קורצים כדורים מהבצק ומניחים אותם למנוחה של כרבע שעה בתוך השמן.
גוזרים 2 עיגולי נייר פרגמנט בגודל המופלטה הרצוי.
משמנים את הנייר והכדור (מהשמן ששפכנו לתבנית), מכסים בנייר פרגמנט נוסף ופותחים עם מערוך/ גלגלת.
מחממים מחבת ומניחים את המופלטה הראשונה.
מכינים מופלטה נוספת, הופכים את המופלטה שמונחת במחבת ומניחים מעליה את המופלטה החדשה שהכנו זה עתה.
ממשיכים בפעולה כך שנוצרת ערימת מופלטות זו על זו במחבת.

המתכון באדיבות: מתכונטו מבשלים פשוט

שתפו אם אהבתם

מתכון לפוקצה כשרה לפסח של אורית לוי

שתפו אם אהבתם

מתכון לפוקצה כשרה לפסח של אורית לוי
מרכיבים
4 ביצים
1.5 כוסות מים רותחים
חצי כוס שמן זית
חצי כפית מלח
1.5 כוסות קמח מצה
כפית רוזמרין קצוץ ומעט בזיליקום קצוץ או יבש
לציפוי
מחטי רוזמרין
מלח גס
שום פרוס
שמן זית לזילוף לפני האפייה




אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 160 מעלות.
2. מקציפים ביצים במיקסר במהירות גבוהה 5 דק' עד שהעיסה בהירה ותפוחה.
3. בקערה מערבבים את כל החומרים ומערבבים פנימה את הביצים המוקצפות..
4. בתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה משטחים את העיסה..
5. מקשטים במצרכי הציפוי.
6. אופים 40 דק' או עד הזהבה קלה. סוגרים את התנור ונותנים לנוח בתנור עוד 5 דק' ..

שתפו אם אהבתם