דרגו את המתכון
אצבעות גבינה ותרד
המצרכים ל20 אצבעות בערך
200 גרם גבינת שמנת / גבינת פילדלפיה
½ כוס עלי תרד מבושלים
2 כוסות גבינה צהובה מגוררת /מוצרלה
כפית אבקת שום (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
2 ביצים
פירורי לחם מטובלים
כוס קמח
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את הגבינות, התרד, והתבלינים ומערבבים היטב. שופכים את התערובת לתבנית חד פעמית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת מרית לעובי של כ2-3 ס"מ. מכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים מהמקפיא והופכים על משטח עבודה. מסירים את נייר האפייה וחותכים בעזרת סכין מטבח חדה לאצבעות באורך של כ10 ס"מ. טובלים כל אצבע בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה, ולבסוף בפירורי לחם. מטגנים טיגון עמוק במחבת או בסיר עד להשחמה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג. אוכלים חם. ניתן להגיש עם מטבלים או רוטב סלסה.
בתיאבון.