מה אוכלים לצהריים? מתכון בשרי טעים ומהיר!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בשלב מסוים בחיים, המחשבה על 'מה אוכלים' הופכת לכמעט עול. אין לאף אחד זמן באמת כדי להשקיע שוב ושוב בארוחות מסובכות וענקיות. למרבה המזל, ישנם מתכונים פשוטים שמצליחים לעשות את העבודה ולהיראות כאילו זינקו מתוך תפריט של מסעדה, בלי להתאמץ בכלל! אם מתכון בשרי קל, טעים ומהיר זה מה שאתם מחפשים, הגעתם למקום הנכון.

מתכון בשרי של עוף ביין ודבש

בתכלס? אין כמו עוף, על כל חלקיו. כל כך פשוט להתעסק אתו ועם התיבול הנכון, נוצרים טעמים נפלאים שאי אפשר להתנגד להם. היום, הבאנו לכם מתכון בשרי של עוף מתובל ביין ודבש, שישתלב מעולה עם מנת אורז או פתיתים מעניינות, או אפילו עם תפוחי אדמה ובטטות באותו הרוטב. זו ארוחה מהירה וטעימה במיוחד שאפשר להגיש גם בערבי חג, והיא תצליח לכבוש את לבבות כל הסועדים!

שנתחיל?

מה צריך?

  • בקבוק יין לבן חצי-יבש
  • ·         250 גר' דבש
  • ·         12 שוקיים
  • ·         4 שיניי שום
  • ·         2 בצלים
  • ·         2 כפיות פפריקה מתוקה
  • ·         1 כפית פפריקה חריפה
  • ·         1 כפית כמון
  • ·         5 עלי דפנה
  • ·         1 כפית פלפל אנגלי
  • ·         1 כפית מוסקט

מתחילים לבשל!

  1. חממו תנור ל- 180 מעלות.
  2. בשלו את היין עד לרתיחה והוסיפו את כל המצרכים פרט לשוקיים. הביאו לרתיחה.
  3. בינתיים, סדרו את השוקיים בתבנית אפייה, עדיף כך שכולן בשורה אחידה.
  4. מיזגו את הרוטב על השוקיים. אם צריך, עברו עם מברשת כדי לוודא שכל שוק מקבלת מנת רוטב שווה.
  5. כסו את התבנית בנייר כסף והשאירו בתנור למשך 35-40 דק'.
  6. הסירו את הכיסוי והשאירו את התבנית בתנור למשך 10 דקות נוספות.

וזהו! פחות מעשר דקות עבודה ואתם יכולים לחזור לעיסוקיכם, עד שהארוחה תהיה מוכנה! זה עד כדי כך פשוט. והטעם? משגע!

עוף, והכל טוב

מלבד העובדה שעוף כל כך טעים וקל להכנה, יש לו גם יתרונות תזונתיים! ראשית, מדובר בבשר דל שומן שמכיל בתוכו ויטמינים, חלבון ומינרלים. אם רוצים להקפיד על תזונה דלת שומן לחלוטין, ניתן להסיר את העור והשומן מהעוף. כמובן שתמיד כדאי להעדיף להכין אותו בתנור ולא בטיגון, בכדי להימנע מהשמן. לכן, כשמחפשים מתכון בשרי לא תמיד הכוונה לבשר בקר. לפעמים כל מה שאנחנו רוצים זה עוף איכותי וטעים, קליל ומהיר.

והעיקר, שיהיה בתאבון!

כל כך הרבה פעמים קורה לנו שאנחנו לא מצליחים למצוא מתכון בשרי לארוחת צהריים, ובכלל. מה, שוב נאכל שניצל וספגטי? שוב המתכון של סבתא למרק עוף? אל תיכנעו עדיין; יש המון תבלינים, רטבים ושילובים מדהימים שמחכים לכם שתגלו אותם! אז למה אתם מחכים? כשמדובר בבישול, רק השמיים הם הגבול! בואו לגלות מחדש את האהבה למטבח, עם מתכונים מעולים ובעיקר, קלים! גלו עוד באתר – https://www.master-meat.com/

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *