דרגו את המתכון
מוס קפה מתכון
מצרכים:
150 גרם שוקולד לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה (3/4 כוס + כף)
200 מ"ל חלב ((3/4 כוס + כף)
2 כפיות גלטין + 2 כפות מים קרים
1 כף נס קפה או אבקת קפוצינו
1 כפית תמצית קפה (לא חובה)
אופן הכנה:
1. בקערה קטנה מערבבים את הגלטין והמים הקרים ושמים בצד.
2. מרתיחים את החלב ושופכים לתוך השוקולד הלבן ומערבבים היטב ומוסיפים את נס הקפה ותמצית קפה (לא חובה)
3. לתערובת השוקולד מוסיפים את הגלטין ומערבבים ולסיום מסננים בעזרת מסננת.
4. מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת שמנת יציבה ומקפלים לתוך תערובת הקפה והשוקולד לבן.
5. מזלפים לכוסות ושמים במקרר עד שהמוס מתייצב.
נשמח אם תשתפו איך יצא לכם בתגובות.
קרדיט סרטון : Yum Secret