דרגו את המתכון

ענת מגורי משתפת אותנו במתכון שלה למלאווח ביתי מושלם.

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. ללוש את הקמח עם סוכר, מלח ומים.
  2. לתת לבצק מעט מנוחה משהו כמו 10 דקות.
  3. לחלק את הבצק ל10 חתיכות.
  4. לפתוח כל חלק לעיגול דק וגדול.
  5. למרוח מרגרינה רכה בשכבה דקה ולקפל כמו גחנון (צד ימין לאמצע וכן צד שמאל לאמצע מעל ואז למרוח שוב מעט מרגרינה ולגלגל).
  6. להקפיא במשך שעה ואז לפתוח את הבצק לעיגול של מלאווח ולטגן ללא שמן.

מתכון נוסף למלאווח ביתי:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות