חיפוש

ספגטי בולונז מתכון כולל וידאו של תומר תומס

ספגטי בולונז מתכון
ספגטי בולונז מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ספגטי בולונז מתכון של תומר תומס

מצרכים לספגטי בולונז:

2-3גבעולי סלרי
2 גזרים מקולפים
2 עגבניות
2 בצלים גדולים
4 שיני שום
חבילה של ספגטי (500 גרם )
500 גרם בשר בקר טחון
רבע חבילה של פטרוזיליה קצוצה
קופסא של עגבניות חתוכות דק
2 כפות פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח
שמן זית

אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל,גזר והסלרי,שום במעבד מזון או ידנית.
2. שופכים את הירקות למחבת מחומם ומוסיפים למחבת חצי כוס שמן זית ומערבבים.
3. מתחילים בהכנת הספגטי, שמים כפית מלח וכף שמן בסיר עם מים ומביאים לרתיחה עד שהמים מבעבעים.
4. לאחר שהמים רותחים,שופכים לתוך המים את הפסטה ומבשלים כ-8 דקות ומערבבים מדי פעם.
5. לאחר שהפסטה מוכנה,מסננים שוטפים במים קרים ומשמנים קלות ושמים בצד.
6. מכסים את המחבת ומבשלים את הירקות כ-10 דקות.
7. חותכים את העגבניות בצורה גסה כפי שהודגם בסרטון.
8. לאחר שבישלנו את הירקות 10 דקות, נוסיף למחבת את הבשר הטחון ונערבב כ-5 דקות.
9. מוסיפים למחבת את הפפריקה,פלפל שחור ומערבבים.
10. לאחר כמה דקות בישול,מוסיפים את העגבניות אל המחבת ומערבבים.
11. מוסיפים למחבת את העגבניות החתוכות דק מהקופסא ומערבבים.
12. מוסיפים את הפטרוזיליה למחבת ומערבבים.
13. מוסיפים למחבת כוס חד פעמית של מים ומערבבים.
14. מכסים את המחבת ומבשלים כרבע שעה.
15. לאחר 5 דקות, מוסיפים את הרסק עגבניות למחבת ומערבבים.
16. מוסיפים לקראת סוף הבישול כפית מלח ומערבבים.
17. שמים את הפסטה בצלחת ושמים מעל את הרוטב בולונז ומגישים,ניתן לקשט בפטרוזיליה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות