שעועית ירוקה מוקפצת

שעועית ירוקה
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לשעועית ירוקה מוקפצת עם שום.

  • חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה
  • 4 שיני שום כתוש
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית לטיגון
  • כף אבקת מרק עוף
  • 2 כפות גדושות רוטב סויה
  • כף שמן שומשום
  • כף סילאן
  • שומשום

אופן ההכנה

  • לחלוט את השעועית הקפואה בסיר עם מים רותחים 3 דקות.
  • לסנן ולהניח בצד.
  • במחבת ווק או מחבת עמוקה להקפיץ בשמן זית את השום הקצוץ והכתוש יחד כדקה עד שמזהיב,לא לשרוף!.
  • להוסיף את השעועית ולהקפיץ יחד.
  • להוסיף את כל התבלינים ולהקפיץ היטב כדקה שיהיו עטופים ברוטב.
  • לזרות שומשום ולהקפיץ עוד מעט.
  • לפני ההגשה לערבב היטב ולזרות עוד שומשום.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של השעועית הירוקה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: