חיפוש

מתכון לעוגיות בלי ביצים – טעימות בטירוף

מתכון לעוגיות בלי ביצים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

העוגיות ללא ביצים מושלמות לכל מי שמחפש פינוק טעים ללא שימוש בביצים.

בין אם יש לך אלרגיה לביצים, עוקבים אחר תזונה טבעונית, או שפשוט נגמרו לך הביצים, העוגיות האלה הן אלטרנטיבה פנטסטית.

הם רכים, לעיסים ומפוצצים בטעם, מה שהופך אותם ללהיט אצל כולם, ללא קשר להעדפות תזונתיות.

בנוסף, הם קלים להפליא להכנה, דורשים רק כמה מרכיבים בסיסיים שסביר להניח שכבר יש לך במזווה שלך.

תתכוננו להתפנק עם העוגיות המענגות האלה ללא ביצים!

זמן נדרש: כ-30 דקות

 

רכיבים:
– 250 גרם
– 150 גרם חמאה ללא מלח, מרוככת בטמפרטורת החדר
– 100 גרם סוכר מגורען
– 100 גרם סוכר חום
– 1 כפית תמצית וניל
– 1/2 כפית סודה לשתייה
– 1/4 כפית מלח
– 100 גרם שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים (לא חובה)

 

שלבים:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערת מיקסר גדולה מקציפים יחד את החמאה הרכה, הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
3. מוסיפים את תמצית הווניל לתערובת החמאה-סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
5. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה לחומרים הרטובים, מערבבים עד שנוצר בצק.
6. אם רוצים, מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס או האגוזים הקצוצים עד לפיזור אחיד בכל הבצק.
7. בעזרת כף או כף עוגיות, חלקו את בצק העוגיות והניחו אותן על תבנית האפייה המוכנה, תוך השארת מרווח בין כל עוגיה.
8. משטחים בעדינות כל כדור בצק עוגיות עם גב הכף או האצבעות.
9. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים.
10. לאחר האפייה מוציאים את העוגיות מהתנור ונותנים להן להתקרר על תבנית האפייה לכמה דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לצינון מלא.
11. תהנה מהעוגיות הטעימות שלך ללא ביצים עם כוס חלב או המשקה החם האהוב עליך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות