קצת עלי...

אתר פסיפלורה מתכונים הוקם מתוך אהבה אמיתית ותשוקה לבישול. בעיניי היכולת לקחת חומרי גלם איכותיים וליצור מהם אוכל משובח שיגרום לסובבים אותנו עונג אמיתי הוא קסם בעיניי וחייב תשוקה אמיתית על מנת להצליח .פסיפלורה באנגלית נקרא גם פרי התשוקה וחשבתי שאין פרי ראוי יותר להמחיש את אותה תשוקה שפיתחתי לבישול במהלך השנים.
האתר הוקם בשנת 2018 והרעיון היה לקבץ מתכונים של שפים ובשלנים ביתיים ואף שלי ולשמש מעין ספר בישול ענקי בו ניתן למצוא כל מתכון שעולה על הדעת. במשך השנים נחבאתי אל הכלים ונתתי במה יותר לבשלנים אחרים ואולי הגיע הזמן לספר קצת עלי. שמי אייל הררי ,אבא לשלי,שירה וסקרלט,
גדלתי בבית מרוקאי עם אמא שבישלה מדיי יום אוכל ל-5 ילדים ולאבי ועשתה זאת מתוך אהבה גדולה ולא משום שהייתה חייבת וככל הנראה את האהבה לבישול ירשתי ממנה וגם את היכולת להעיז ולנסות חומרי גלם חדשים ולנסות שוב ושוב עד אשר המתכון יהיה מושלם.לאורך השנים בישלתי בעיקר בביתי עד אשר החלטתי להפוך את התחביב למקצוע ובשנת 1999 נכנסתי לראשונה למטבח מקצועי באחד מבתי המלון של רשת שרתון ומשם המשכתי לרשת הילטון,רשת קלאב מד ומשם המשכתי ללימודי קונדיטוריה ב״תדמור״,עבדתי בתור קונדיטור במסעדה של מיקה שרון שנחשבה בזמנו
לשם החם ביותר בשנות ה-2000,וכך יצא לי להכין סורבה מלון ליום הולדתו של אהרוני,אותו הערצתי בשל הידע העצום שלו בבישול ואף רכשתי את כל ספרי הבישול שלו.לאחר מכן התמחתי במטבח איטלקי והייתי שף של מסעדות איטלקיות בישראל וארה״ב,כיום אני מבשל למשפחתי האהובה ולחברים קרובים.
זאת ההזדמנות שלי להודות לכם על כל האהבה והפרגון שהרעפתם עליי במהלך השנים. והכי חשוב תמשיכו לבשל עם המון תשוקה.
שלכם באהבה
אייל