דרגו את המתכון
אוזני המן במילוי לוטוס מתכון של יפית בשבקין
24-15 יחידות
בצק:
120 גר' חמאה או מחמאה, 50 גר' אבקת סוכר, 1 ביצה, גרידה מחצי לימון, 1 כפית תמצית וניל, 180 גר' קמח לבן בהיר.
אופן ההכנה:
מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים ביצה, גרידת לימון ותמצית וניל.
מוסיפים את הקמח והשקדים הטחונים ומעבדים מעט עד לאיחוד הבצק.
מניחים את הבצק למנוחה במקרר כ- 30 דקות.
מרדדים את הבצק למלבן בעזרת מערוך, קורצים עיגולים לגודל הרצוי בעזרת כוס או מקד לעוגיות, ממלאים במלית ועוטפים למשולש.
אופים 12-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהשוליים מזהיבים.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.
מילוי: מה שאוהבים אני מילאתי בממרח לוטוס והוספתי הפתעה קטנה.