דרגו את המתכון

אסאדו בתנור מתכון מנצח

תומר תומס משתף אותנו במתכון מושלם של אסאדו בתנור.

מצרכים:
נתח אסאדו
למרינדה:
סילאן
חרדל דיזון
רוטב ברביקיו
פלפל שחור גרוס

מתכוני אסאדו בתנור נוספים:
אסאדו בתנור מתכון מנצחאסאדו בתנור עם ירקות שורשמתכון לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת האסאדו:

אופן הכנה:
1. מורידים את הקליפה מהחלק האחורי של הנתח כפי שמוצג בסרטון.
2. יוצרים חתכים בין העצמות בחלק האחורי של נתח האסאדו.
3. מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה עד לאיחוד.
4. פורסים נייר כסף, מעל שמים נייר אפיה ומעל שמים את הנתח אסאדו ואז מורחים את נתח האסאדו במרינדה שהכנו.
5. שמים מעל נתח האסאדו נייר אפיה נוסף וסוגרים היטב את הנתח עם נייר כסף(כל התהליך מודגם בסרטון) , מומלץ לעטוף בשכבה נוספת של נייר אפיה ונייר כסף,שמים בתבנית עמוקה ושופכים מים בצדדים ומכסים את התבנית בנייר כסף על מנת ליצור אדים בבישול,בינתיים מחממים את התנור ל-200 מעלות מצב טורבו.
6. אופים בתנור את הנתח בחום של 200 מעלות טורבו למשך 40 דקות ואז מנמיכים ל-150 מעלות ואופים למשך4-6 שעות ככל שאופים יותר אז הטעם טוב יותר ומתפרק בקלות.
7. 10 דקות לפני הסוף,מסירים את הנייר כסף והנייר אפיה,מעלים את חום התנוא ל-200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות על מנת לתת לנתח צבע שחום יותר ולהפוך את הנתח לקריספי יותר.
8. לאחר שהוצאנו את האסאדו מהתנור,מסירים את העצמות בקלות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות