בלינצ’ס כשר לפסח במילוי בשר טחון
אתי ממן משתפת אותנו במתכון לבלינצ׳ס כשר לפסח במילוי בשר טחון
מצרכים:
מרכיבים להכנת הבלינצ'ס:
1 כפית מלח
2 כפות שמן
כוס וחצי קמח תופח כשר לפסח
2 יחידות ביצים
1/3 1 כוסות מים
חצי כוס סוכר
מרכיבים להכנת המלית בשר טחון:
חצי צרור פטרוזיליה
1 כפית אבקת מרק עוף
1 יחידה בצל מטוגן
1 כפית חרכום
חצי כפית פלפל שחור
חצי קילוגרם בשר טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
1 כף פפריקה
1 כפית מלח
מרכיבים להכנת הציפוי:
1 חבילה קמח מצה
2 יחידות ביצים
לטיגון:
חצי ליטר שמן
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
בלינצס מושלם ב-3 דקות
בלינצס חלבי מתכון קל ומושלם
בלינצס כשר לפסח מתכון מנצח
מתכון נוסף לבלינצ׳ס בשר:
אופן הכנה:
נתחיל בהכנת הבלינצ'ס – נקציף את המצרכים בבלנדר, נחמם עכשיו מחבת (גודל בינוני), וניצוק מצקת מכמות הבלילה, ונטגנן למשך דקה ואז להפוך
נמשיך עם הכנת המילוי – נעביר את הבשר הטחון למחבת (גם גודל בינוני), נוסיף את הבצל המטוגן והתבלינים, נמלא את הבלינצ'ס, נסגור שתי קצוות ונגלג, ועל מנת שלא יפתח בטיגון נמרח מעט מים בקצה ונדביק
נחמם שמן במחבת גדולה, נטבול את הבלינצ'ס בביצה טרופה, נמשיך עם טבילה בקמח מצה ואז לטגן.
בהצלחה ובתיאבון!