גלילות חצילים במילוי בשר של תומר תומס
מצרכים:
300 גרם בשר טחון גס
3 חצילים
קופסה של קוביות עגבניות
2 כפיות פפריקה
חצי כפית מלח
כפית וחצי שטוחה של פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
2 גמבות
2 בצלים
פלפל חריף(לא חייב)
2 שיני שום
חצי צרור פטרוזיליה
רבע כוס שמן
אופן הכנה:
1. חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של קצת פחות מ- 1 ס"מ.
2. מרססים את הפלנצה עם שמן ומסדרים את החצילים או לחלופין אופים את החצילים בתנור.
3. מטגנים או אופים משני הצדדים ,מוציאים ושמים בצד.
4. מורידים מהפטרוזיליה את הגבעולים וקוצצים דק את הפטרוזיליה,בצל אחד וגמבה אחת ומוסיפים לבשר .
5. מתבלנים את הבשר עם הבהרט,מלח,פלפל שחור גרוס ומערבבים
6. ממלאים את החציל בבשר ומגלגלים כפי שמודגם בסרטון.
7. מתחילים בהכנת הרוטב , מחממים את השמן,קוצצים את הבצל שנותר והפלפל חריף(לא חובה) ומטגנים.
8. קוצצים דק את הגמבה שנותרה ואת שיני השום.
10. מוסיפים את קוביות העגבניות לסיר עם הבצל ומערבבים ומטגנים 5 דקות ואז מוסיפים את הגמבה הקצוצה והשום ומערבבים היטב.
11. מוסיפים לרוטב פפריקה,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית נוספת של מלח חצי כפית נוספת של בהרט וחצי כוס של מים ונותנים לזה להתבשל 10 דקות,
12. מסדרים את גלילות החצילים בסיר ומפזרים מעל את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה 30-35 דקות.
13. מכניסים את הסיר ל-10 דקות בתנור בחום של 200 מעלות.
14. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל טחינה וירק ומגישים.
2 Responses
הכנתי לפי הסירטון שבזכותומזה קל ופשוט. יצא מעולה!!!!!
היי ממיאמי הרחוקה. פשוט אוהבת את כל מה שאתה עושה. תודה על הסרטונים המדהימים ועל הנתינה אין סופית. אתה פשוט אדם מקסים !! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. ולרי.