הום פרייז מתכון היסטרי
גל צרור משתפת אותנו במתכון מושלם של הום פרייז היסטרי.
מצרכים:
4-5 תפוחי אדמה
2 בצלים
רוטב צ'ילי מתוק (לפי הטעם – שיכסה את תפוח האדמה )
רוטב צ'ילי חריף (לפי הטעם – שיכסה את תפוח האדמה)
½ כפית פפריקה
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
הום פרייז בתנור מתכון שתמיד מצליח
כדורי תפוחי אדמה במילוי גבינות מתכון נדיר
תפוחי אדמה בתנור ב-5 דקות מתכון של סבתא
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מרתיחים סיר עם מים. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לסיר המים הרותחים.
2. נותנים לתפו"א לרתוח עד שהם נהיים חצי רכים. לאחר מכן מוציאים מהמים ומעביר לשקית/ קופסא ומעבירים למקפיא ללילה (מאוד מומלץ לא לוותר על השלב הזה)
3. מרתיחים בסיר שמן חצי עמוק ונותנים לו לרתוח. מוציאים את קוביות התופחי אדמה ומעבירים אותם כמו שהם קפואים לתוך השמן עד שמקבלים צבע זהוב והופכים לקריספיים
4. בינתיים לחתוך את הבצל לרצועות ולטגן
5. שכל הקוביות תפוחי אדמה מוכנים, נעביר לבצל ושופכים את הרוטבי צ'ילי עם חצי כפית פפריקה. מערבבים בעדינות עם כפית ולא משחקים עם זה יותר כדי שלא יהפוך לפירה.
6. אפשר גם לקנות קוביות תפוחי אדמה מוקפאות של תפוגן במקום לעשות ביתי, גם עובד.