פסטה עם נקניקיות: המתכון שיגנוב לכם את הלב!
אוקי, בואו נדבר על משהו שאנחנו אוהבים – נו, זה ברור מדובר בפסטה! הפסטה הכי טובה היא זו עם נקניקיות, כי מי לא אוהב לשלב בין פחמימות כרוכות באושר לבין פרוזה של בשר? אז אם אתם מוכנים, בואו נכניס את העניין הזה שאף פעם לא יהיה משעמם.
מה צריך? (כדי לא לפספס את הסופר!)
- 300 גרם פסטה
- 4 נקניקיות עגל / עוף
- 1 בצל בינוני, קצוץ
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 פחית רוטב עגבניות (הכי פשוט שיש!)
- ½ כוס גבינת פריזאי (או גבינה שאתם אוהבים, אנחנו לא שופטים!)
- מלח, פלפל ושמן זית לשדרוג המצב רוח!
איך מכינים את המתכון המושלם הזה? (הכול מתחיל במים!)
השלב הראשון כמובן הוא להרתיח סיר עם מים המוספים קצת מלח. תחשבו על זה כעל טבילה של הנפש. ברגע שהמיים רותחים, הוסיפו את הפסטה ובשלו לפי ההוראות שעל האריזות. עכשיו, שמרו על הסיר בצד, תוכלו לחזור אליו עוד מעט!
נקניקיות מורמות – מבצע חם ומעניין!
בזמן שהפסטה מתבשלת, נתחיל בעונג האמיתי –הנקניקיות! חתכו אותן לאמצעים (אז זה זמן מצוין להביא את הילדים ולהגיד להם שזה “רגע של חיתוך אלים”.) חממו שמן זית במחבת, וטגנו את הבצל והסוף ;{שום} עד שהבצל משנה צבעו והופך לריחני. לאחר מכן, הוסיפו את הנקניקיות ותחילו שמפנים את הלהבה!
התקפה עם רוטב עגבניות!
לאחר שהנקניקיות קיבלה את הצבע היפה שלהן, הוסיפו את רוטב העגבניות שטיפת האוויר במטבח אוחזת בכם. השאירו את זה להתבשל עוד 5-7 דקות – זה הזמן לעוד שיחה על פסטות בשיעור הבישול הקודם שלכם!
מחברים את הכל – חשבתם שפה זה נגמר?
השלב האחרון: אחרי שהפסטה סיימה להתבשל, סננו אותה והוסיפו אותה למחבת עם הנקניקיות. תנו להם לחבק אחד את השני, אבל אל תתנו לעצב להיכנס גם כאן.
כשהכל מוכן, הוציאו את הכל מהכירה, הוסיפו חצי כוס גבינת פריזאי, ערבבו, הוסיפו מלח ופלפל לאהבתכם, והופה, זהו! הפסטה מוכנה!
שאלות ותשובות (או שמות מתכוני פסטה חרוצים!)
- מה אפשר לשים במקום נקניקיות? תחליפו בדגים, טופו או ירקות. אתם בקלות יכולים לעשות ניסיון עם בצלצלים!
- מה לגבי תוספות? פרמזן או רוטב פסטו מוסיפים עוד צבע שאפילו ממכר!
- ועם מה כדאי להגיש את זה? עם סלט ירוק קריר ומתקתק – זה תמיד עובד!
- איך לא לשרוף את הרוטב? תערבבו, תערבבו ותערבבו, לא לפספס את השום הזה!
אז מה חשבתם? מתכון קליל, צבעוני וממש טעים! תחטפו קבציית עושה בריאות, תתפנקו והעיקר, תעשו חיים טובים! בתיאבון!