3.4/5 - למתכון דירוג של 8 חובבי בישול

סלט חסה, פטריות ועגבניות שרי ברוטב ויניגרט

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. חותכים: את החסה לרצועות.
  2. פורסים: את הפטריות ומניחים מעל החסה.
  3. חותכים: את העגבניות לרבעים ומניחים לצד הפטריות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את החרדל, הדבש, שמן הזית, מיץ הלימון (או חומץ בלסמי), מלח ופלפל שחור.
  5. יוצקים ומגישים: יוצקים את הרוטב על הסלט סמוך להגשה ומערבבים היטב.

בתאבון!

מתכון של מדי רואקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות