חיפוש

טבעות בצל פריכות כמו במסעדות

טבעות בצל פריכות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

מצרכים

2 בצלים בינוניים
כוס קמח (כוס 240 מ"ל)
כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית טוקסנה (מומלץ, לא לוותר משדרג מאוד)
1/2 כפית פלפל שחור
מעט תבלין צ'ילי
3 שיני שום כתושים
2/3 כוס מים + 8 כפות
פירורי לחם+שומשום(לא חובה)
*השתמשתי בקמח קונדיטור (ללא גלוטן), במידה ותשתמשו בקמח לבן יש מצב שכמות המים תשתנה. התערובת לא צריכה להיות נוזלית מאוד, ולא סמיכה מאוד.
*בדר"כ אני עושה עם אבקת שום גבשי, הפעם עשיתי עם שום כתוש.
*אין צורך בכמות שמן גדולה
*שימוש בכוסות 240 מ"ל זכוכית שקופה

 

אופן ההכנה

1. חותכת את הבצלים לטבעות ומפרידה בניהם בעדינות שלא ישברו, ככה יהיו יותר טבעות. טבעת בתוך טבעת, ולהפריד בניהן בסוף.
2. צלחת מערבבת את כל המרכיבים לאיחוד מלא, בנתיים מחממת מחבת/סיר עם שמן לא עמוק מידי העלתי תמונה דפדפו של כמות השמן. טובלת תחילה את הבצל בתערובת שהכנו בצלחת, לאחר מכן מעבירה לפירורי לחם ומשם לטיגון. להפוך משני הצדדים, כאשר הטבעות מוכנות לשים בצלחת עם נייר סופג שיספוג את השמן.

מתכון של מוריה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות