דרגו את המתכון

רותי פרג' משתפת אותנו במתכון שלה למאפה גבינה מהיר וטעים מבצק ספידי.

לבצק ספידי:
3 כוסות קמח תופח
כפית סוכר
חצי כפית מלח
3/4 כוס מים רותחים
3/4 כוס שמן
כוס הכוונה לכוס חד פעמי שתיה חמה

למילוי ניתן להשתמש בכל מילוי שרוצים,רותי השתמשה בתערובת שהכינה מבולגרית צהובה לבנה שום כתוש ביצה זיתים .

אופן הכנה:
1. מתחילים בהכנת הבצק: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד, אין צורך בתפיחה וממלאים בכל מילוי שרוצים
2. מורחים ביצה מעל, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

אופן מילוי הבצק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות