דרגו את המתכון
מוס שוקולד נוטלה מתכון מעלף
מוס שוקולד נוטלה מתכון מעלף של מירי גולני.
מצרכים:
מיכל וחצי שמנת להקצפה 38%
צנצנת נוטלה (350 גר')
אם מקשטים בקצפת – 1 מיכל שמנת להקצפה 38% + 1 כף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לבן
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מוס שוקולד מטורף ב-2 דקות עבודה
עוגת מוס שוקולד נדירה לשבועות מתכון קל
קינוח מוס שוקולד לבן עם וופל בלגי מתכון מושחת
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לרכך במיקרוגל את הנוטלה (כ- 50 שניות) – להשגיח ולהסיר את כיסוי הכסף במלואו שלא ישארו שאריות מהכיסוי כדי שהכלי לא יתפוצץ..
2. להקציף את השמנת. לקראת סוף ההקצפה להוסיף בהדרגה את הנוטלה ולהקציף עד שהמוס יציב.
3. לשפוך לכוסות הגשה (במקרה שלי התערובת הספיקה ל-12 כוסות בגודל בינוני).
4. עדיף להכין יום לפני ההגשה. במידה ומקשטים עם קצפת,להמתין מספר שעות עד שהמוס התקשה ורק אז לקשט.