דרגו את המתכון
אייל הררי מלמד אותנו כיצד להכין ממרח פסטו ביתי בדיוק כמו באיטליה.
מצרכים:
100 גרם בזיליקום (רק עלים שטופים ומיובשים ללא גבעולים,לאחר שמורידים את הגבעולים נשאר כ-60 גרם של עלי פסטו).
2 כפות פרמזן מגורד.
רבע כפית מלח
חצי כוס חד פעמית לשתיה חמה של שמן זית איכותי.
2 שיני שום
2 כפות צנוברים קלויים
אופן הכנה:
1. שמים את כל המוצרים במעבד מזון איכותי וטוחנים עד לקבלת המרקם הנכון,טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
2. מעבירים לצנצנת אטומה ומכסים עם שכבה דקה של שמן זית בחלק העליו, שומרים במקרר עד שבוע או בהקפאה עד חודש.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הממרח פסטו ביתי: