דרגו את המתכון

מתכון גלידת עוגיות קרמית מטריפה

דבר בטוח! הנה מתכון טעים לעוגיות גלידה שישאיר אתכם חשק לעוד עם כל ביס.

מקורו של הזיכרונות הנוסטלגיים של קיץ ילדות, פינוק מענג זה משלב את הטוב הקרמי של הגלידה עם המרקם הלעיס של העוגיות, ויוצר שידוך עשוי בגן עדן קינוח. בין אם אתם מארחים מסיבה, מפנקים את עצמכם או פשוט מתמכרים לחשק מתוק, עוגיות הגלידה האלה בטוח ירשימו!

רכיבים:

הוראות שלב אחר שלב:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה.
  2. מקציפים את החמאה והסוכרים בקערת ערבוב גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה בעזרת מיקסר ידני או מיקסר.
  3. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. לאחר מכן, מערבבים פנימה את תמצית הוניל.
  4. בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. הוסיפו בהדרגה את התערובת היבשה הזו למרכיבים הרטובים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. הבצק צריך להיות סמיך וחלק.
  5. חולצים את בצק העוגיות על ניירות האפייה המוכנים בעזרת כף עוגיות או כף, ומשאירים קצת מרווח בין כל תלולית.
  6. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים קלות. מוציאים מהתנור ומניחים להם להתקרר על ניירות האפייה לכמה דקות לפני שמעבירים לרשת לצינון מלא.
  7. לאחר שהעוגיות מתקררות לחלוטין, הניחו כדור של הגלידה האהובה עליכם בצד התחתון של עוגייה אחת. מעל זה עוגייה נוספת כדי ליצור כריך. לחץ בעדינות כלפי מטה כדי להדביק את העוגיות זו לזו.
  8. אופציונלי: מגלגלים את הקצוות של כריכי הגלידה בשפריצים, אגוזים קצוצים או מיני שוקולד צ'יפס לתוספת טעם וקישוט.
  9. מגישים מיד, או עוטפים בנפרד בניילון נצמד ומאחסנים במקפיא להנאה מאוחרת יותר.

אפשרויות חלופיות:

לאוכלי כשרות יש לוודא שכל המרכיבים מאושרים כשרות. אתה יכול גם להחליף את החמאה במרגרינה או אלטרנטיבה על בסיס צמחי. בנוסף, עבור אלה עם הגבלות תזונתיות, שקול להשתמש באפשרויות קמח ללא גלוטן וגלידה ללא חלב.

יתרונות תזונתיים:

תפוקה: מתכון זה מכין כ-24 עוגיות גלידה גדולות.

זמן הכנה: בהכנה ובאפייה, צפו להקדיש כשעה ו-30 דקות.

רמת קושי: קלה

טיפים להצלחה:

תיהנו מעוגיות הגלידה המענגות האלה כפינוק מענג שמביא שמחה לכל אירוע!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות