מתכון לחמין עיראקי – טבית

חמין עיראקי טבית מתכון
מתכון קל ופשוט לחמין עיראקי- טבית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מתכון לחמין עיראקי – טבית

תומר תומס משתף אותנו במתכון של חמין עיראקי לשבת – טבית


מצרכים להכנת חמין עיראקי – טבית :
3 בצלים גדולים מקולפים פרוסות לצורת ירח.
4 עגבניות גדולות מגורדות או 3 כפות רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי שטוף
כפית סילאן
כף בהרט עירקי
כף מלח
חצי פלפל שחור
חצי כוס שמן
4 כרעיים
8 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:
1. מטגנים את העוף עם חצי כוס שמן,מתחילים בצד של העור ומטגנים עד להשחמה ומוציאים את הכרעיים.
2. בסיר עם השמן שטיגנו את הכרעיים,מטגנים את הבצלים עד להשחמה.
3. לאחר שהבצל השחים, מוסיפים לסיר את העגבניות המגורדות ומערבבים.
4. מוסיפים בהרט,פלפל שחור,מלח ומערבבים.
5. מוסיפים כוס מים רותחים וסילאן ונותנים לזה להתבשל 10 דקות.
6. מוסיפים את את האורז ומערבבים.
7. מוסיפים לתחתית הסיר את הכרעיים עם הצד של העור כלפי מטה ומכסים באורז.
8. מוסיפים 7 כוסות מים רותחים.
9. מבשלים 20 דקות נוספות עד שהמים נספגים באורז.
10. מעבירים לפלטה של שבת לבישול של 8-12 שעות ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *