מתכון לעוגיות טחינה טבעוניות נמסות בפה
בסדר, בואו נצלול לעולם הקסום של עוגיות טחינה טבעוניות! לביסים הקטנים האלה של גן עדן שורשיהם במזרח התיכון, שם הטחינה שולטת בהרבה מאכלים מלוחים ומתוקים. עכשיו, אנחנו מביאים את הטוב האגוזי הזה לתחום העוגיות עבור פינוק שיגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח.
רכיבים:
- 1 כוס טחינה (תוודא שזה משהו טוב וקרמי)
- 1/2 כוס סירופ מייפל (או כל ממתיק שבא לכם)
- 1 ביצת פשתן (לערבב 1 כף זרעי פשתן טחונים עם 3 כפות מים, לתת לזה להתקרר במשך 5 דקות)
- 1 כפית תמצית וניל (תתפרע, זה המקום שבו מסיבות הטעם)
- 1 כוס שיבולת שועל מגולגלת (ללא גלוטן אם אתה מתנדנד כך)
- 1/2 כפית סודה לשתייה (למען התפחה והברקה)
- קורט מלח (כי החיים צריכים קצת איזון)
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר (או יותר, כי שוקולד)
שדרה אלטרנטיבית:
לאוכלי כשרות או לכל מי שרוצה לשנות דברים, אתה יכול להחליף את סירופ המייפל בצוף אגבה. ודאו שהשוקולד צ'יפס שלכם נטול חלב אם אתם הולכים על הכל ברכבת הטבעונית.
יתרונות תזונתיים:
- העוגיות האלה הן לא רק תענוג טעים; הם מעצמה של טוב.
- טחינה מביאה שומנים בריאים, בעוד ששיבולת שועל תורמת למשחק הסיבים שלך.
- ביצת הפשתן זורקת פנימה כמה חומצות שומן אומגה 3, וכולנו יודעים ששוקולד מריר הוא למעשה מזון-על, נכון?
- בנוסף, הם טבעוניים, אז זה גם ניצחון לכדור הארץ!
כמות וזמן: המתכון הזה נותן לך בערך 20-24 עוגיות, תלוי כמה גדולות אתה אוהב אותן. ההכנה לוקחת בערך 15 דקות ובערך 10-12 דקות בתנור. אז, אתה יכול לעבור מתשוקה ללגום בפחות מ-30 דקות. מהיר ומסוכן לכוח הרצון שלך!
רמת קושי: הייתי מדרג את זה כאמצעי מוצק בסולם הקושי. זה לא מדע טילים, אבל זה גם לא מים רותחים. פשוט עקוב אחר השלבים, ותהיה עוגיית טחינה פיקאסו תוך זמן קצר.
טיפים למקצוענים:
- אם הטחינה שלכם מעט סמיכה מדי, ערבבו אותה היטב או הכניסו אותה למיקרוגל לכמה שניות כדי לקבל את המרקם המשי הזה.
- אל תערבב יתר על המידה את הבצק; אנחנו רוצים שהעוגיות האלה רכות, לא קשות.
- אתם מוזמנים לזרוק פנימה קצת אגוזים קצוצים או פירות יבשים אם אתם רוצים לעלות רמה במשחק המרקם.
הנה לך, מדריך נינוח ליצירת עוגיות הטחינה הטבעוניות האפיניות ביותר עבור הבלוג שלך. אפייה מהנה, ושהעוגיות שלך יהיו מענגות כמו תנועות הריקוד במטבח שלך!