חיפוש

מתכון רוטב לרביולי קל להכנה ומעורר תיאבון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון רוטב לרביולי קל להכנה ומעורר תיאבון

בסדר, בואו נצלול ליצירת רוטב מעורר תיאבון עבור הרביולי שלכם שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמח! מתכון זה מפגיש טעמים המשלימים זה את זה כמו תזמורת מתוכננת היטב, וכתוצאה מכך רוטב מנחם ומענג.

המתכון הזה שואב השראה מלב המטבח האיטלקי, שבו פשטות פוגשת תחכום. זהו קריצה לרטבים המסורתיים שמפארים שולחנות משפחתיים במשך דורות, עם טוויסט מודרני לנוחות ולטעם.

רכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 1 קופסת (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורט פתיתי פלפל אדום (לא חובה, לבעיטה)
  • עלי בזיליקום טריים, קרועים (לקישוט)
  • גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה, להגשה)

מרכיבים חלופיים:

לאוכלי כשרות או לכל מי שנמנע ממרכיבים מסוימים, אל תדאג! אתה יכול בקלות להתאים את המתכון הזה כך שיתאים להעדפות התזונתיות שלך. החליפו את גבינת הפרמזן בחלופה נטולת חלב או השמיטו אותה לגמרי. ודא שהעגבניות המרוסקות שלך הן כשרות, ואתה מוכן!

יתרונות תזונתיים:

  • הרוטב הזה עמוס בטובות של עגבניות, עשירות בויטמינים C ו-K, כמו גם בליקופן, נוגד חמצון רב עוצמה. 
  • שמן זית מוסיף שומנים בריאים לתערובת, בעוד ששום מציע תכונות מחזקות מערכת החיסון. 
  • בנוסף, זוהי אלטרנטיבה קלילה יותר לרטבים על בסיס שמנת, מה שהופך אותו מתאים לאלו שצופים בצריכת הקלוריות שלהם.

תפוקה וזמן הכנה: מתכון זה מניב מספיק רוטב לכ-4 מנות רביולי. מההתחלה ועד הסוף, אתה מסתכל על בערך 20-25 דקות, מה שהופך אותו למושלם עבור לילות שבוע עמוסים כאשר אתה משתוקק למשהו מהיר אך מספק.

רמת קושי: אל תפחד, חבר אוכל! המתכון הזה נופל בנוחות על הקצה הקל של הספקטרום. עם מרכיבים פשוטים וצעדים פשוטים, אפילו טבחים מתחילים יכולים להקציף מנה של רוטב זה בביטחון.

טיפים להצלחה:

  • מרכיבים איכותיים עושים את כל ההבדל, אז בחרו בעגבניות המרוסקות ושמן הזית הטובים ביותר שתוכלו למצוא.
  • אל תמהרו עם השום! מטגנים אותו בעדינות בשמן זית עד להזהבה כדי לשחרר את טעמו המלא.
  • אתם מוזמנים להתאים את התיבול לפי טעמכם. אוהבים את זה חריף? מוסיפים עוד פתיתי פלפל אדום. מעדיפים פרץ של רעננות? לזרוק פנימה כמה עגבניות טריות קצוצות.
  • רוצים להעלות את המנה? הוסף שפריץ של חומץ בלסמי או טפטוף דבש למגע של מתיקות.

עם הטיפים והטריקים האלה בשרוול, אתה מוכן לכבוש את המטבח וליצור רוטב שכולם יבקשו שניות. בתאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות