סולרו – קינוח קייצי פרווה
המתכון באדיבות: נטלי רובר סדנאות ועוד
קבלו מתכון לקינוח פרווה, כשר לפסח, ללא קטניות וללא שרוייה
וכמעט ללא עבודה?
אצלנו קוראים לו סולרו כי הוא מזכיר את הארטיק הקייצי והמרענן ואתם? מוזמנים לקרוא לו איך שבא לכם…?
תבנית מלבנית 30*20 / תבניות שקעים מסיליקון (לפחות 2)
פנו מקום במקפיא (המשטח צריך להיות ישר)
לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית
לשכבה האמצעית:
2 מיכלי קצפת צימחית (250 מ"ל כל אחד או לחלופין 1 של 500 מ"ל)
1 אינסטנט פודינג וניל
לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית
אופן ההכנה:
שכבה תחתונה: נערבב את כל המצרכים יחד בקערה (צריך להיות נוזלי) ניצוק לתבנית ונקפיא לשעה (ולא פחות!) על גבי משטח ישר.
שכבה אמצעית:
נקציף את הקצפת צימחית עם האינסטנט לקצף יציב
ניצוק את הקצפת על השכבה התחתונה, נשטח ונקפיא לחצי שעה.
שכבה תחתונה:
נחזור על הפעולות של השכבה העליונה ונקפיא לפחות לשעתיים ומומלץ אפילו ללילה שלם.
* מתקשים להחליט באיזה טעם של ג'לי לבחור? אל תחליטו!!
זה כ"כ פשוט, תעשו שניים? וניתן גם לשלב שכבה תחתונה בטעם אחד ושכבה עליונה בטעם אחר.
מתכון נוסף לקינוח פרווה כשר לפסח: