סולרו – קינוח קייצי פרווה
המתכון באדיבות: נטלי רובר סדנאות ועוד
קבלו מתכון לקינוח פרווה, כשר לפסח, ללא קטניות וללא שרוייה
וכמעט ללא עבודה😋
אצלנו קוראים לו סולרו כי הוא מזכיר את הארטיק הקייצי והמרענן ואתם? מוזמנים לקרוא לו איך שבא לכם…😉
תבנית מלבנית 30*20 / תבניות שקעים מסיליקון (לפחות 2)
פנו מקום במקפיא (המשטח צריך להיות ישר)
לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית
לשכבה האמצעית:
2 מיכלי קצפת צימחית (250 מ"ל כל אחד או לחלופין 1 של 500 מ"ל)
1 אינסטנט פודינג וניל
לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית
אופן ההכנה:
שכבה תחתונה: נערבב את כל המצרכים יחד בקערה (צריך להיות נוזלי) ניצוק לתבנית ונקפיא לשעה (ולא פחות!) על גבי משטח ישר.
שכבה אמצעית:
נקציף את הקצפת צימחית עם האינסטנט לקצף יציב
ניצוק את הקצפת על השכבה התחתונה, נשטח ונקפיא לחצי שעה.
שכבה תחתונה:
נחזור על הפעולות של השכבה העליונה ונקפיא לפחות לשעתיים ומומלץ אפילו ללילה שלם.
* מתקשים להחליט באיזה טעם של ג'לי לבחור? אל תחליטו!!
זה כ"כ פשוט, תעשו שניים😜 וניתן גם לשלב שכבה תחתונה בטעם אחד ושכבה עליונה בטעם אחר.
מתכון נוסף לקינוח פרווה כשר לפסח: