סולרו – קינוח קייצי פרווה

סולרו קינוח פרווה
סולרו קינוח פרווה טעים במיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סולרו – קינוח קייצי פרווה

המתכון באדיבות: נטלי רובר סדנאות ועוד
קבלו מתכון לקינוח פרווה, כשר לפסח, ללא קטניות וללא שרוייה
וכמעט ללא עבודה😋

אצלנו קוראים לו סולרו כי הוא מזכיר את הארטיק הקייצי והמרענן ואתם? מוזמנים לקרוא לו איך שבא לכם…😉

תבנית מלבנית 30*20 / תבניות שקעים מסיליקון (לפחות 2)
פנו מקום במקפיא (המשטח צריך להיות ישר)
לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית

לשכבה האמצעית:
2 מיכלי קצפת צימחית (250 מ"ל כל אחד או לחלופין 1 של 500 מ"ל)
1 אינסטנט פודינג וניל

לשכבה התחתונה:
1 חבילת ג'לי בטעם האהוב עליכם תות/אננס/משמש
2 כוסות מים קרים (כוס חד פעמית קרה)
2 כפות קצפת צימחית

אופן ההכנה:
שכבה תחתונה: נערבב את כל המצרכים יחד בקערה (צריך להיות נוזלי) ניצוק לתבנית ונקפיא לשעה (ולא פחות!) על גבי משטח ישר.

שכבה אמצעית:
נקציף את הקצפת צימחית עם האינסטנט לקצף יציב
ניצוק את הקצפת על השכבה התחתונה, נשטח ונקפיא לחצי שעה.

שכבה תחתונה:
נחזור על הפעולות של השכבה העליונה ונקפיא לפחות לשעתיים ומומלץ אפילו ללילה שלם.

* מתקשים להחליט באיזה טעם של ג'לי לבחור? אל תחליטו!!
זה כ"כ פשוט, תעשו שניים😜 וניתן גם לשלב שכבה תחתונה בטעם אחד ושכבה עליונה בטעם אחר.

מתכון נוסף לקינוח פרווה כשר לפסח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: