חיפוש

סמבוסק גבינה עיראקי (סמבוסק בג'בן) מתכון של סימה גורג

סמבוסק גבינה עיראקי
סמבוסק גבינה עיראקי מתכון קל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סמבוסק גבינה עיראקי (סמבוסק בג'בן) – מתכון של סימה גורג??

לבצק:
קילו קמח
3 כפות שמרים
כפית מלח
חצי כוס שמן
3 וחצי כוסות מים פושרים
שימו 3 כוסות מים ואם צריך תוסיפו עוד קצת
עם דביק מידי שימו טיפה שמן
חשוב בסוף הלישה לשמן את הבצק, בצק משומן חוסך את הצורך בקמח בזמן הרידוד
לשים בצד לתפיחה

מילוי גבינה:
חצי קילו גבינה של העיראקים(ככה קוראים לזה)
2 ביצים מופרדות
סומסום
חלבון מוסיפים לגבינה ומערבבים וממלאים את העיגולים
את החלמון מערבבים עם טיפה מים ומברישים
מפזרים מעל סומסום
אופים בחום של 180 מעלות עד שזה מזהיב
ואוכלים בתאבון גדול???
תהנו

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות