דרגו את המתכון

הלהיט הבא במטבח שלכם: עוגות בחושות ללא גלוטן וללא סוכר (כל כך טעימות שלא תאמינו שהן בריאות!)

הגיע הזמן לשכוח מעוגות יבשות, לשבור את כל המיתוסים, ולהכיר את העוגות הבחושות הכי לחות, טעימות וקלות שתכינו אי פעם – וכל זה לחלוטין ללא גלוטן, ללא סוכר וללא רגשות אשם! עם מרקם אוורירי, טקסטורה מושלמת וטעמים עדינים ומפנקים, העוגות הבחושות האלה מתאימות לכולם – החל מרגישים לגלוטן ועד שומרי תזונה בריאה. האם אפשר לבקש יותר?

מידע בסיסי על המתכון:

מצרכים להכנת העוגה:

הוראות הכנה פשוטות וקלות במיוחד:

  1. חממו תנור מראש ל-180 מעלות ושמנו קלות תבנית אינגליש קייק.
  2. בקערה בינונית ערבבו היטב את קמח השקדים, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת טרפו את הביצים יחד עם שמן הקוקוס (או השמן שבחרתם), הממתיק ותמצית הוניל עד שמתקבלת בלילה אחידה ומעט מוקצפת.
  4. אחדו את המרכיבים היבשים לרטובים וערבבו בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את חלב השקדים וקליפת הלימון המגוררת וערבבו רק עד לקבלת בלילה אחידה (לא לערבב יותר מדי!).
  5. העבירו לתבנית והכניסו מיד לתנור. אפו במשך כ-35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים קטנטנים עליו.
  6. הוציאו מהתנור ותנו לעוגה להצטנן מעט לפני שפורסים ומגישים עם תה חם.

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה:

וריאציות ושדרוגים:

איך להגיש?

הגיע הזמן להוציא את התבנית אינגליש קייק מהארון ולפנק את עצמכם ואת היקרים לכם בעוגה בריאה, טעימה וכל כך קלה להכנה – מבטיחים שברגע שתנסו, תחזרו אל המתכון הזה שוב ושוב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות