רחל מור משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות מלוחות מושלמות.
מצרכים:
- ¼ 1 כוסות סודה
 - ½ כוס שמן
 - 1 כף שטוחה של מלח
 - 2 ½ כוסות קמח לבן
 - 1 כוס קמח כוסמין
 - 1 כוס שומשום
 
אופן הכנה:
- לקערה יוצקים את הסודה, שמן, מלח, ומערבבים. לאחר ערבוב מוסיפים 2 כוסות קמח לבן וכוס קמח כוסמין, ולבסוף את השומשום.ללוש היטב ומוסיפים בהדרגה עוד חצי כוס קמח עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
 - יוצרים מקלות או כעכים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום 190 מעלות בתכנית טורבו, למשך חצי שעה, ומשגיחים שלא יישרף.
 - לאחר שמתקרר, לטעום. אם עדיין לא התקשה מחזירים לתנור בחום 100 מעלות 5 דקות נוספות.
 
סרטון עם מתכון נוסף לעוגיות מלוחות:

