דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגיות שקדים דבש
- 300 גרם שקדים מולבנים פרוסים
- 2 כפות סוכר לבן + 2 כפות סוכר חום דמררה
- 4 כפות גדושות דבש (לחמם 20 שניות במיקרו)
- 1 ביצה טרופה
- רבע כוס שומשום
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 170 מעלות.
- להניח את השקדים בקערה ולהוסיף את כל המרכיבים. לערבב היטב היטב.
- להניח כף גדושה מהתערובת בתבנית על נייר אפייה ברווחים אחד מהשנייה.
- לאפות כ- 12 דקות, להוציא ולצנן היטב לפני החילוץ מהתבנית.
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון: