דרגו את המתכון
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת אגוזים ותפוחים.
כוס וחצי קמח.
כוס אבקת סוכר
תמצית וניל
רסק תפוחים משני תפוחים.
תמצית רום
150 גרם אגוזי מלך טחונים.
3 ביצים.
חצי כוס שמן.
חצי כוס מיץ תפוזים.
לציפוי מעל:
כוס קמח
50 גרם מחמאה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
רבע כוס סוכר
ללוש את הבצק ללא האגוזים.
לשמן תבנית עגולה עם חמאה.
לגרד את הבצק פריך לפירורים לתחתית התבנית ולפזר את 50 גרם האגוזים.
עכשיו נעבור לעוגה
להכניס את כל החומרים לקערה ולצקת לתוך התבנית
לאפות בחום של 180 40 דקות
כשמתקררת להפוך
מתכון לעוגת שוקולד אלוהית: