עוגת אגוזים ותפוחים

עוגת אגוזים ותפוחים
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת אגוזים ותפוחים.

כוס וחצי קמח.
כוס אבקת סוכר
תמצית וניל
רסק תפוחים משני תפוחים.
תמצית רום
150 גרם אגוזי מלך טחונים.
3 ביצים.
חצי כוס שמן.
חצי כוס מיץ תפוזים.
לציפוי מעל:
כוס קמח
50 גרם מחמאה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
רבע כוס סוכר
ללוש את הבצק ללא האגוזים.
לשמן תבנית עגולה עם חמאה.
לגרד את הבצק פריך לפירורים לתחתית התבנית ולפזר את 50 גרם האגוזים.
עכשיו נעבור לעוגה
להכניס את כל החומרים לקערה ולצקת לתוך התבנית
לאפות בחום של 180 40 דקות
כשמתקררת להפוך

מתכון לעוגת שוקולד אלוהית:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: