חיפוש

עוגת גבינה מטריפה קלילה להכנה

עוגת גבינה ישראלה אזולאי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת גבינה מטריפה קלילה להכנה

ישראלה אזולאי משתפת אותנו במתכון של עוגת גבינה מושלמת

מצרכים: לבצק:
3 ½ כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם חמאה (קרה חתוכה לקוביות)
למלית:
1 קילו גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
1 כוס סוכר
קליפה מגורדת לימון

אופן הכנה מופיע בהמשך:

מתכונים נוספים:
עוגת גבינה של פעם שלעולם לא צונחת
ריבועי עוגת גבינה אפויה
מתכון להכנת עוגת גבינה פרורים מושלמת

מתכון נוסף לעוגת גבינה:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/coNGViDgfsY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

1. במעבד מזון שמים את הבצק, סוכר, אבקת אפייה, וחמאה קרה חתוכה לקוביות, ומפעילים בפולסים ומוסיפים מעט מים (¼ כוס) בזילוף איטי תוך כדי העיבוד רק עד שנוצר גוש בצק.
2. מוציאים ומקמחים מעט ואז נלוש לבצק נעים.
3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. החלק הראשון קצת יותר מחצי, ומהיתר יוצרים כדור ושמים במקפיא (אחר כך מגרדים אותו על פומפיה גסה)
4. עם האצבעות משטחים את החלק הראשון על תחתית התבנית המשומנת שלנו (כשהיא מונחת על תבנית מוצקה בגלל המסה הכבדה של החומרים)
5. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שמזהיב מעט 20 דקות. מוציאים מהתנור ומנמיכים לחום של 170 מעלות.
6. מכינים את המלית – בקערה מערבבים עם מטרפה ידנית את הגבינה, שמנת חמוצה, אינסטנט פודינג, 2 ביצים, כוס סוכר, וקליפה מגורדת לימון. מערבבים טוב ומורחים מעל הבצק האפוי.
7. נוציא את הבצק הקפוא ונגרד עם הצד הגס של הפומפיה ישר על העוגה.
8. נכניס חזרה לאפיה עד שמזהיב, בערך 45 דקות.
9. מצננים ומכניסים למקרר לכמה שעות. מגישים חתיכה מפודרת.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות